Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festes de Gràcia
Organitzacions de l'Esquerra Independentista participen a la "V" de Gràcia
16/08/2014 Política

Les organitzacions de l'Esquerra Independentista de Gràcia (Endavant, Arran i la CUP) han fet una crida per participar com a bloc propi en la formació de la "V" que ha impulsat l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) del barri barceloní coincidint amb les festes de vila. L'acció es durà a terme el proper 19 d’agost, a les 19 hores amb l’objectiu d’aplegar entitats i ciutadans graciencs i visitants a favor de la consulta del 9 de novembre. L’acte consisteix en la formació d’una “V” humana, amb vèrtex a la plaça Joanic, un braç cap al carrer Escorial i un altre cap a l’avinguda Pi i Margall.

Per acabar l’acció, cap a les 19:45 hores, a l’escenari de l’ANC a la plaça Joanic, hi haurà les actuacions musicals de Toni Xuclà - Gemma Humet i Gerard Quintana, i finalment, cap a les 20:30 hores, l’ex-capità del Club Esportiu Europa, Àlex Delmàs, llegirà un manifest unitari, en el qual ciutadans i ciutadanes individualment i entitats gracienques de forma col·lectiva, refermaran el seu suport al procés democràtic engegat pel Parlament de Catalunya per tal que el poble català exerceixi el seu dret a decidir en la consulta del pròxim 9 de novembre. Més tard, a partir de les 22 hores, al mateix escenari, hi actuaran Toni Albà, amb el seu espectacle “Audiència irreal”, i Cris Juanico, l’ex-líder del grup menorquí Ja t’ho diré.

Aquestes activitats tancaran tot un dia d’intensa presència de l’Assemblea Nacional Catalana a la Festa Major de Gràcia 2014, que hauran començat a primera hora amb una matinal dedicada als infants (inflables i actuació de Marc Serrats i Carles Belda) i un vermut popular. Amb tot això, l’Assemblea Territorial de Gràcia de l’ANC pretén repetir l’èxit de les dues jornades reivindicatives i festives que va organitzar durant la Festa Major de 2013, també amb epicentre a la plaça Joanic i amb la cadena humana que va unir les principals places de la vila com a acte més destacat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid