Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Palestina
Milers de persones a València demanen la intervenció per aturar el genocidi a Gaza

Reclamen que una intervenció internacional posi fi al conflicte i al bloqueig de Gaza

22/07/2014 Internacional

Milers de persones, més de tres mil segons els organitzadors, es van manifestar ahir pels carrers de la ciutat de València en suport al poble palestí, sota el lema "Aturem el genocidi del Poble Palestí". La maxa havia estat convocada per la Plataforma per Palestina

 

La manifestació, que va discórrer entre la plaça de l'Ajuntament i la plaça dels Pinazo, va concloure enfront de la Delegació del Govern espanyol amb la lectura d'un manifest. A més del lema de capçalera, els assistents van portar altres pancartes que deien "No és una guerra, és un genocidi" o "No som antisemites, som antisionistes.

Crida a la solidaritat

El president de la Comunitat de Palestina a la País Valencià, Hussein El Ziene, va insistir en la necessitat de "aturar l'agressió criminal per part de l'Estat d'Israel" i va realitzar una crida a la solidaritat cap als Governs europeus perquè propiciïn una "intervenció ràpida per parar el genocidi a Gaza".

El *Zeine va negar que existeixi una guerra entre dues parts iguals sinó «una agressió per part de la quarta potència militar del món, contra un poble que defensa la seva dignitat".

Per la seva banda, el periodista David Segarra, que va llegir el manifest amb el qual va concloure la marxa, va destacar que el conflicte s'ha cobrat les vides de 570 persones i ha deixat ferides a altres 3.500.

Segarra va cridar l'atenció sobre "el pànic de la població civil, que tracta de sobreviure a una agressió sense límits, amb milers de persones que tracten de fugir" i amb l'única assistència de l'agència de les Nacions Unides per als refugiats.

"Israel no ha complert mai cap de les resolucions de les Nacions Unides", denuncia el manifest, que reclama que una intervenció internacional posi fi al conflicte i al bloqueig de Gaza i imposi a Israel el compliment del dret humanitari internacional.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid