Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat amb Palestina
La UAB mostra el seu rebuig contra els bombardejos a la Franja de Gaza

Una concentració d'un centenar de persones demana a la UAB que trenqui totes les relacions amb l'estat d'Israel.

29/11/2012 Educació

La comunitat universitària de la UAB mostrava dimecres el seu rebuig contra els bombardejos de les últimes setmanes a la Franja de Gaza amb una concentració a la Plaça Cívica. La convocatòria del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) va aplegar un centenar de persones, col·lectius i assemblees que han mostrat la seva solidaritat cap al poble palestí.

Durant l'acte es va llegir un manifest en què es deixava clar que el poble palestí ha estat sempre un model per a tots aquells pobles oprimits que lluiten per alliberar-se. El SEPC demanava expressament a la UAB que trenqui totes les relacions amb empreses i universitats israelianes, per evitar que la UAB es covnerteixi en còmplice de les violacions dels Drets Humans dutes a terme per l’estat d’Israel.

A més, el SEPC vol que la UAB formi part de Boicot Desinversions i Sancions (BDS), la campanya de boicot a Israel que ja ha arribat a nivell mundial i que s'emmiralla en la idea del boicot internacional que va fer front contra l’Apartheid a Sud-àfrica.

La concentració es feia visible amb un mural a la UAB amb el lema “els Països Catalans amb Palestina”, que demostra la solidaritat de la comunitat universitària amb la lluita del poble palestí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid