Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Palestina
Manifestacions a Barcelona i Girona en solidatitat amb el poble palestí

Demanen la fi dels bombardejos a Gaza i denuncien els convenis amb l’Estat d’Israel

18/07/2014 Internacional
Manifestació a Barcelona en solidaritat amb el poble palestí Manifestació a Barcelona en solidaritat amb el poble palestí

A Barcelona, milers de persones, entre 10.000 i 3.000, segons diverses fonts periodístiques es van manifestar ahir al vespre pel centre de la ciutat en solidaritat amb el poble palestí. La mobilització va començar pels volts de les 19 h a la plaça de Catalunya i va anar en direcció cap a Via Laietana avall cap a la plaça de Sant Jaume. Un cop allà,  es va fer un homenatge a les 227 persones que han mort a la Franja de Gaza en els darrers 10 dies. També es va fer una crida a què l'Ajuntament de Barcelona trenqui el seu agermanament amb la ciutat de Tel Aviv.

A Girona, segons informa la Directa, més de 200 persones es van congregar a la Plaça del Vi per donar suport al Poble Palestí. Durant la concertació, presidida per una bandera palestina gegant, es van escoltar crits demanant la fi dels bombardejos a la franja de Gaza i denunciant els convenis entre el Govern català i l’Estat d’Israel. A dos quarts de nou del vespre, s’ha llegit el testimoni d’una refugiada a Egipte i dos manifestos, un per part dels organitzadors, membres de la Campanya Boicot, Desinversió i Sancions i l’altre d’un grup de veïnes que han posat en relleu la manca de suport internacional i han fet una crida a boicotejar els productes israelians.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid