Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L’ANC interpel·la Angela Merkel amb un missatge: el 9N els “catalans votarem llibertat”

L'ANC desplegarà el proper diumenge a Lleida una gran lona dirigida a la cancellera alemanya en què el vicepresident de l’Assemblea, Jaume Marfany, clourà l’acte

24/07/2014 Política

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) continua la campanya d’internacionalització que va arrencar la setmana passada i el proper dissabte 27 de juliol desplegarà una gran lona de 15X30 metres dirigida a la cancellera alemanya, Angela Merkel. L’acte començarà a les 19h. al Palau de Vidre dels Camps Elisis. Des d'aquest punt, els assistents es traslladaran al marge esquerra del riu Segre, davant de l’Avinguda Jaume II, on es desplegaran dos murals de 30 metres x 15 metres. Durant l'acte hi haurà la participació d’entitats culturals.

Un toc a Angela Merkel

El mural adreçat a Angela Merkel, com una de les líders polítiques més influents d'Europa, es traslladarà el proper dia Onze de Setembre a Barcelona a la gran "V" organitzada per l'ANC. El vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany, serà l’encarregat de cloure l’acte.

Un missatge al món

L’acció d’aquesta acció s’inclou dins la campanya d’actes que l’ANC desenvoluparà durant tot l’estiu, en què a més de fer V arreu dels municipis del país es desplegaran un total de 10 grans lones amb missatges dirigits a líders mundials, que seran claus a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana. A més de Barack Obama, Jean Claude Juncker, Martin Schulz i Angela Merkel, els murals aniran dirigits a François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Roussef, Papa Francesc i Fredik Reinfeldt.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid