Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
La Via Catalana continua internacionalitzant el procés polític català cap a la independència

Una fotografia de la mobilització es converteix en la més ben valorada a l’anuari del The Wall Street Journal

20/12/2013 Política

Mesos després, la Via Catalana cap a la Independència continua sent una eina d’internacionalització de la lluita pacífica i democràtica dels catalans per tal de poder esdevenir un estat independent. En aquest sentit, una fotografia de la mobilització del passat Onze de Setembre s’ha convertit en la més ben valorada pels lectors de The Wall Street Journal, en una nova mostra del llenguatge universal que va suposar la unió de prop de dos milions de catalans de la Catalunya Nord al País Valencià al llarg de 400 quilòmetres.

A més, l’Assemblea Nacional catalana (ANC) ha publicat el vídeo resum “Catalunya should have the right to vote” amb imatges de la Via i els testimonis en anglès, francès i alemany dels assistents, reclamant que es pugui votar sobre la independència.

“El que espero després de la Via Catalana és un referèndum, i un sí a la independència. Espero que el poble català sigui exemplar en la manera en que administrarà el seu país i fer un pas més cap a la democràcia”, diu un d’ells. “Els catalans han de tenir dret a votar en un referèndum clar, net i legal, per mostrar al món que ells volen la independència”, comenta un altre testimoni.

Valora
Vídeos
Via Catalana: "Catalonia should have the right to vote"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid