Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP continua la gira internacional per explicar el procés català

Membres de la CUP han visitat Equador i Veneçuela, on han realitzat entrevistes amb responsables polítics i han conegut de primera mà l'aplicació de les polítiques en mitjans, de l’economia popular i cooperativa, dels preus justos, programes socia per a l'habitatge públic i extensió de l’educació universitària

10/06/2014 Política

Representants de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) hna viatjat aquests darrers dies a Equador i Veneçuela, en una segona part de la gira llatinoamericana que va començar el febrer a Argentina i Bolívia.

El motiu dels viatges al continent americà és el d’explicar els motius de la consulta, l’escenari polític que es pot produir amb la seva possible prohibició i el projecte de ruptura democràtica i procés constituent que defensa la CUP per als Països Catalans.

A l’Equador, la CUP va poder entrevistar-se amb la Secretaria per Europa del Ministeri d’Afers Exteriors, la presidenta de l’Assemblea Nacional, la Comissió de Política Internacional de l’Assemblea Nacional i amb diversos diputats de la coalició de govern. El diputat Quim Arrufat també va oferir dues conferències públiques: una dirigida a organitzacions socials que es va realitzar a la seu de les Joventuts Comunistes de l’Equador, i una altra celebrada a la Facultat Llatinomaericana de Ciències Socials.

A Veneçuela, els representants de la CUP va mantenir reunions informatives amb el Partit Socialista Unit de Veneçuela, el Partit Comunista de Veneçuela, la vicepresidenta de l'Assemblea Nacional, el Ministeri d’Afers Exteriors i diversos diputats de l’Assemblea, així com amb periodistes.

Tant a Equador com a Veneçuela, la delegació de la CUP també s’ha interessat per conèixer de prop l’aplicació de lleis com la de mitjans, de l’economia popular i cooperativa, del treball, de les comunes, dels preus justos, així com els programes socials d’ambdós governs destinats a habitatge públic i extensió de l’educació universitària, entre d’altres.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid