Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
L’ANC internacionalitza el procés cap a la Independència

Guardiola, Sánchez Piñol, Llach i d’altres personalitats citen l’article 1 del Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics en un vídeo

14/03/2014 Política
Carme Forcadell, Ricard Gené i Àlex Ribó Carme Forcadell, Ricard Gené i Àlex Ribó

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va presentar ahir la seva estratègia d’acció exterior per tal d’internacionalitzar el procés polític català aquest 2014. La presidenta de l’Assemblea, Carme Forcadell, el coordinador d’Internacional, Ricard Gené, el portaveu del Consell de les Assemblees Exteriors, Àlex Ribó, han explicat les diverses vessants d’un full de ruta possible gràcies a una “xarxa multidisciplinar” de persones organitzades arreu del món.

Ribó va explicar que ja hi ha Assemblees Exteriors (AE) a 23 països, i n’hi ha 3 en desenvolupant. L’objectiu és arribar a les 40 els propers mesos, el que suposaria tenir presència organitzada a una cinquena part dels països reconeguts per les Nacions Unides. El portaveu ha afegit que les AE compten amb un miler de persones. “Volem créixer el doble”, va afirmar.

“Creiem que tenim una de les xarxes més preparades per internacionalitzar la nostra voluntat d’esdevenir un estat independent”, ha explicat Forcadell. Gené, per la seva banda, ha explicat que “ja sabem que el món no espera la independència amb els braços oberts”

#CatalansWantToVote

“Tots els pobles tenen dret a l'autodeterminació. En virtut d'aquest dret determinen lliurement el seu estatut polític i procuren també pel seu desenvolupament, econòmic, social i cultural.” Aquest és el text de l’article 1 del Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics que llegeixen en català, castellà, anglès, francès, alemany, àrab i xines l’actriu Sílvia Bel, Lluís Llach, Albert Sánchez-Piñol, Dyango, Pep Guardiola, Montserrat Tura, el directiu del FC Barcelona Dídac Lee i el músic Yacine Belahcene al nou vídeo de l’Assemblea Nacional Catalana, “#CatalansWanToVote”. El vídeo també disposa de subtítols en diferents llengües.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid