Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Mostra d'unitat dels grups polítics favorables a la consulta a Gramenet

L'acte, amb la imatge dels quatre representants de les formacions polítiques, ha representat una mostra d'unitat dels grups polítics favorables a la consulta per la indepedència i davant la conjuntura d'amenaces realitzades des de Madrid

29/06/2014 Política

Els diputats Josep Rull (CiU), Joan Tardà (ERC) i Dolors Camats (ICV-EUiA) i l'ex-regidor de la CUP Xavi Oca han participat junts en un acte de l'ANC de Gramenet per reivindicar el dret de decidir de cara al 9-N. L'acte ha representat una mostra d'unitat dels grups polítics favorables a la consulta per la indepedència i davant la conjuntura d'amenaces realitzades des de Madrid.

La Festa pel Dret a Decidir que s'ha realitzat a Can Zam, l'emblemàtic parc on el comunicador Justo Molinero organitzava les famoses sardanes més grans del món, ha estat organitzat organitzat per l'ANC Gramenet, amb el lema  "Pel Dret a Decidir, el 9-N Votarem!". I ha comptat també amb la participació del periodista de TV3 Xavier Valls,

Els representants de les quatres formacions polítiques han coincidit que la consulta és "una eina democràtica" i han fet una crida a treballar els propers mesos en aquesta línia d'unitat per fer possible el referèndum del 9-N.

Treball de carrer a Gramenet per la consulta

El passat dimarts, 22 d'abril la Xarxa colomenca pel dret a decidir va organitzar un acte amb el títol 9N. Legitimitat i legalitat a la Biblioteca Central de Santa Coloma. L'acte va comptar amb la participació del magistrat Santiago Vidal que va fer un recorregut sobre els diversos escenaris polítics i jurídics que s'obren després que el PP, el PSOE i UPyD tanquessin les portes, al Congrés de Diputats, a la possibilitat que la Generalitat de Catalunya pogués organitzar un referèndum sobre la futura relació entre Catalunya i Espanya.

La Xarxa colomenca pel dret a decidir agrupa més d'una quarentena d'entitats de la ciutat per popularitzar la idea que la solució a la complexa situació en què es troba el país és la democràcia, és a dir votar per conèixer que opina realment el poble de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid