Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Gent de Gramenet davant el NO del PSC a la moció de suport a la consulta del 9-N

Troba "molt sospitós que un dels regidors de PxC" abandonés la sala" en el moment de la votació, que va provocar l'empat i  "lamentable que l’alcaldessa decidís exercir el seu dret de vot de qualitat"

07/02/2014 Política
Gent de Gramenet Gent de Gramenet | Autor: Gent de Grament

Gent de Gramenet seguira treballant i donant suport a la promoció de l’exercici efectiu del dret a decidir en tots els àmbits, així com a iniciatives com l’ANC, la Xarxa pel Dret a Decidir, o amb l’impuls d’iniciatives i instruments que promoguin la realització de la consulta, "avantposant la legitimitat democràtica a tacticismes i/o posicionaments partidistes".

En relació la moció presentada cinjuntament amb ICV-EUiA i CiU, de suport a la realització de la consulta referent al futur polític de Catalunya, anunciada pel proper 9-N i que va ser rebutjada al Ple de dilluns passat per una contra-moció del PSC que repetia un acord del Ple del passat 2 d'abril de 2013.

Davant d’aquests fets Gent de Gramenet troba molt sospitós que un dels regidors de PxC abandonés la sala fent possible l’empat en la votació de la contra-moció –fet que si s’hagués mantingut a la sala, hauria possibilitat la votació sobre la consulta del 9N. Per tant, el PSC s’hauria d’haver posicionat realment sobre la consulta. També considera lamentable que l’alcaldessa decidís exercir el seu dret de vot de qualitat, emprat molt poques vegades en un Ple municipal, considerant per part de Gent de Gramenet com una norma molt poc democràtica.

A tot això, Gent de Gramenet puntualitza que ningú no ha volgut excloure al PSC de cap acord, "si no que ha estat aquest mateix qui s’ha autoexclòs".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid