Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REFERÈNDUM
Actes pro-referèndum a Santa Coloma de Gramenet

Dimarts passat el jutge Santiago Vidal va parlar en un acte pro-referèndum organitzat per la Xarxa colomenca pel dret a decidir (organització que agrupa més d'una quarentena d'entitats de la ciutat). El passat 8 d'abril a la Biblioteca de Singuelín es realitzà el debat "Per l'Unitat de l'esquerra cap a una ruptura democràtica" amb la presència de Marta Ribas, Diputada al Parlament per ICV, Isabel Vallet, Diputada de la CUP, Lorena Vicioso, Diputada d'EUiA i Jaume Asens.

25/04/2014 Política

El passat dimarts, 22 d'abril la Xarxa colomenca pel dret a decidir va organitzar un acte amb el títol 9N. Legitimitat i legalitat a la Biblioteca Central de Santa Coloma. L'acte va comptar amb la participació del magistrat Santiago Vidal que va fer un recorregut sobre els diversos escenaris polítics i jurídics que s'obren després que el PP, el PSOE i UPyD tanquessin les portes, al Congrés de Diputats, a la possibilitat que la Generalitat de Catalunya pogués organitzar un referèndum sobre la futura relació entre Catalunya i Espanya.


La Xarxa colomenca pel dret a decidir agrupa més d'una quarentena d'entitats de la ciutat per popularitzar la idea que la solució a la complexa situació en què es troba el país és la democràcia, és a dir votar per conèixer que opina realment el poble de Catalunya. A la Xarxa hi ha federalistes, confederalistes o partidaris de la independència, però a tots els uneix el desig de votar el pròxim 9 de novembre.

La conferència de Santiago Vidal no ha estat l'únic acte sobre el procés d'autodeterminació que s'ha organitzat a Santa Coloma de Gramenet durant aquest mes. El passat 8 d'abril a la Biblioteca de Singuelín es realitzà el debat "Per l'Unitat de l'esquerra cap a una ruptura democràtica" amb la presència de Marta Ribas, Diputada al Parlament per ICV, Isabel Vallet, Diputada de la CUP, Lorena Vicioso, Diputada d'EUiA i Jaume Asens, membre de la Comissió de Coordinació del Procés Constituent (podeu veure l'enregistrament dels dos actes que va fer Gramenet TV).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid