Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
0Responsables
L'AVM3J celebra la imputació de tres directius de FGV

Així ho han manifestat les víctimes del Metro de València en una nova concentració multitudinària a la plaça de la Verge coincidint amb el dia 3 de juny, a un més de complir-se el vuitè aniversari de l'accdident

04/06/2014 Drets i Llibertats

L'Associació de Víctimes del Metro del 3 de Julio (AV3J) ha realitzat aquest dimarts una nova concentració multitudinària a la plaça de la Verge de València en la qual ha celebrat la imputació de tres alts directius de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per l'accident ocorregut en la Línia 1 de Metrovalencia en 2006 en el qual van perdre la vida 43 persones i va causar ferides a altres 47, encara que han lamentat que hagin hagut de passar vuit anys. (llegiu el manifest de la concentració núm 92)

Els imputats, que declararan al juny, són el director d'Explotació, Vicente Contreras; el director tècnic, Francisco García, i el cap de la DIEC, Francisco Orts, per una presumpte error de programació i planificació que va posar ser "determinant" en el descarrilament i bolcada de la UTA, així com per una "mala senyalització visual en el revolt".

També s'ha demanat a Fabra que "deixe de burlar-se' de les víctimes i actue 'amb dignitat", i denuncia que "segueixen mentint a la jutgessa perquè, segons el fabricant, les dades no s’esborren soles, cal fer-ho aposta", fent referència a les caixes negres.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid