Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#0Responsables
La concentració de de l'AVM3J aplega novament a milers de persones

Recorden l'accident del tren de rodalies del Bronx, en el qual van morir quatre persones i comparteixen el premi Ondas 2013 assolit pel programa "Salvados" amb els congregats.

04/12/2013 Drets i Llibertats
Una nova concentració sense respostes Una nova concentració sense respostes

Després de 89 concentracions, com cada dia 3, l 'Associació de Víctimes del Metro de València (AVM3J) s'han tornat a reunir a la plaça de la Verge de València per exigir responsabilitats a Metrovalencia per l'accident del 3 de juliol de 2006, en el qual van morir 43 persones i altres 47 van resultar ferides.

La concentració ha aplegat novament milers de persones, donant suport així a la lluita de l'associació per aclarir els fets. També s'ha afegit el clima de molta tensió a tot el País Valencià arran del tancament de Canal 9 i amb protestes diàries contra el president Fabra.

Coincidint amb a la celebració del seu Dia Internacional de la Dependència, la presidenta de l'AVM3J, Beatriz Garrote ha recordat aquest col·lectiu "que ho està passant malament per les retallades". També ha fet referència l'accident del tren de rodalies del Bronx, en el qual van morir quatre persones, li "recorda molt al de València i Santiago", en haver implicats una corba i excés de velocitat.

L'associació ha compartit amb els congregats a la plaça el premi Ondas 2013 assolit pel programa "Salvados" sobre l'accident del metro i que els ha regalat el periodista Jordi Evole.

Canal 9

L'acte ha servit perquè la presidenta  remarqués que després de set anys "l'associació havia tingut cabuda en un plató de Canal 9", encara que ha dit que ha estat "dolorós fer-ho el darrer dia en què els valencians tenien la seva televisió pública".

El manifest d'aquesta nit assenyalava  que "ja n'hi ha prou" a la "corrupció, a la manipulació i a les mentides" i demanava al president de la Generalitat, Alberto Fabra, i a la consellera d'Infraestructures, Isabel Bonig, que reconeguin "que es va poder evitar l'accident".

Assegura el text que no volen "polítics corruptes que gestionin els serveis públics com si fos el seu mas", ni "gestors públics que balafien els diners que no és seu", així com tampoc a "polítics de despatx, aliens a les necessitats de les persones".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid