Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#0Responsables
L'AVM3J se solidaritza amb els familiars de Galícia

L'Associació ha anunciat la seua intenció de personar-se en el cas si finalment la jutgessa reobri la investigació.

04/08/2013 Drets i Llibertats

Ahir a la tarde, la plaça de la Verge de València es va tornar a omplir per participar en la concentració que el dia 3 de cada mes organitza l'Associació de víctimes de l'accident de 2006 en el Metro de València (AVM3J) i que en aquesta ocasió va retre homenatge, a més, als morts i els ferits en una altra tragèdia, la del descarrilament del tren al barri gallec d'Angrois, en les rodalies de Santiago de Compostel·la.

Els membres de l'Associació 3 de juliol van llegir un manifest en el qual van transmetre el seu "absolut suport a les víctimes l'accident de tren de Santiago de Compostel·la, tant als supervivents i les seves famílies i amics com a les dels morts".

"És una situació indescriptible la que estan vivint en aquests moments i creiem comprendre-la", ha asseverat un portaveu del col·lectiu que, per això, ha assegurat que cal "acompanyar-los en el seu dolor i oferir tota la solidaritat".

També van demanar "comprensió i sensibilitat" per part de la resta de la societat, ja que "el que més necessiten els afectats en aquests moments és respecte a la seva intimitat i molt suport, no solament en aquests dies, sinó en els propers mesos".

Com fan cada dia 3 de cada mes,  els familiars de les víctimes van tornar a demanar respostes, perquè, segons el manifest, l'ocorregut abans, durant i després d’eixe sinistre “és l'exemple d’allò que mai ha de fer un govern”.

Els concentrats van guardar cinc minuts de silenci en senyal de respecte a les víctimes i, posteriorment, van corejar lemes com 'Sí es pot' i van reclamar la dimissió de l'actual president de les Corts Valencianes, Juan Cotino. L'acte va concloure amb un llarg aplaudiment dels participants

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid