Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
Més de 300 persones ocupen l'estació de la Sagrera de Barcelona

En la 18a jornada de protestes veïnals contra la pujada tarifària dels transports públics han decidit mantenir les mobilitzacions, però ja no seran cada setmana, sinó més espaiades en el temps.

11/04/2014 Drets i Llibertats
Més de 300 persones ocupen l'estació de la Sagrera de Barcelona Més de 300 persones ocupen l'estació de la Sagrera de Barcelona

Ahir, cap a les 8 del vespre, més de 300 persones van ocupar l'estació de la Sagrera amb un ambient festiu i reinvindicatiu. Prèviament, una hora abans, s'havien concentrat a diverses estacions del Metro i estacions de rodalies, com venen realitzant cada dimecres des de fa 18 setmanes, en contra de l'augment de les tarifes del tranport públic i que estan convocades per la Plataforma Stop Pujades.

A la Sagrera, en una assemblea oberta, el concentrats van decidir cercar un nou enfocament a les mobilitzacions, en el sentit que ja no ho faran cadea setmana. Així el proper dilluns decidiran com vehicular aquest descontentament, amb actuacions puntuals amb més efecte.

A l'assemblea, també s'ha informat de la negativa de l'ATM a modificar les tarifes i, després de la tercera reunió mantinguda també amb membres de la FAVB, CONFAVC, i la Promoció del Transport Públic (PTP).

Durant l'ocupació, alguns dels assistents van sopar, es van llegir textos reivindicatius, així com actuacions musicals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid