Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#STOPpujades
Les protestes veïnals colapsen de nou les estacions i convoquen vaga d'usuaris pel 12F

Paral·lelamement, els veïnat de la Marina al districte Sants-Montjuïc han tallat un altre cop la Gran Via per demanar més transport públic per al barri

06/02/2014 Drets i Llibertats

Ahir al vespre, la 7a jornada de protestes veïnals en contra de la pujada de tarifes del transport públic van colapsar un altre cop les estacions de Metro i ferrocarrils. En aquesta jornada, les concentracions es van aplegar vora una cinquantena d'estacions de Metro i ferrocarrils de rodalies.

A continuació, els manifestants es van dirigir als vestíbuls de l'estació de plaça Catalunya. Després van anar a l'estació de Ferricarrils de Catalunya, on van aturar les línies durant alguns minuts i més tard, a la de rodalies, on també van tallar les línies. Abans de finalitzar la mobilització, es va convocar una nova vaga d'usuaris per dimecres, 12 de febrer, de 19.30 a 20.30 h.

La Plataforma Stop Pujades es nega a participar a una mesa social conjuntament amb l’ATM si abans no es retira l’augment del preu i es congelen les tarifes de 2013. 

El veïnat de la Marina demana una bona xarxa de busos i reclama l'esperada L9 de metro

És la 4a vegada que es mobilitza per demana una bona xarxa de busos i reclama l'esperada L9 de metro. Ahir, van tallar la Granvia a l'alçada de la plaça Cerdà. En totes les mobilitzacions s'han aplegat centenars de veïns. La d'ahir va arribar a mig miler de manifestants.

Promoció de la T-11

Els impulsors del Procés Constituent, Teresa Forcades i Arcadi Oliveres, així com el diputat de la CUP al Parlament, David Fernàndez, han participat en aquest vídeo elaborat per la plataforma Stop Pujades Transport en què s’explica com s’utilitza la T-11, una fórmula per estalviar i “reciclar” la T-10.

Valora
Vídeos
Targeta Solidària
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid