Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
L'estació de la Sagrera aplegarà un acte reivindicatiu contra la pujada de tarifes

Dijous a les 20h, una hora abans hi hauran concentracions a les estacions en la 18a jornada de protestes veïnals 

08/04/2014 Drets i Llibertats
"Ocupem el metro per la baixada de tarifes" "Ocupem el metro per la baixada de tarifes"

Aquest dijous, la Plataforma Stop Pujades ha convocat l'ocupació de l'estació de Sagrera, a partir de les 20h com a mesura de pressió popular per reclamar la baixada de tarifes del transport públic. Coincidint una reunió de la Taula Social on la plataforma participarà al costat de la FAVB, CONFAVC i PTP i davant de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

La plataforma ha fet una crida a participar en aquest acte, que comptarà amb actuacions musicals, un sopar popular i una assemblea oberta on s'exposarà el resultat de la Taula Social amb l'ATM.

També ha recordat que després de 102 dies des de la primera convocatòria, milers de persones s'han mobilitzat, més de 100 entitats han donat recolzament, més de 100 càrrecs electes han signat el manifest, gairebé una quarantena de municipis han aprovat mocions de suport i el Parlament de Catalunya, en el mateix sentit, ha instat a l'ATM i Conselleria de Territori a reconsiderar a la baixa l'últim augment de tarifes.

"Amb tota la legitimitat popular de la protesta als metros i carrers i amb tota la legitimitat institucional que ha arribat a tots els estaments administratius, reclamem la concreció i l'aplicació d'una rectificació de les tarifes de transport públic, com un primer pas per un debat a fons sobre el model de transport públic i criteris tarifaris d'acord amb la situació econòmica actual, puntualitza la Plataforma

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid