Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
Continuen les protestes veïnals contra la pujada de les tarifes als transports

Al barri de la Marina, el veïnat ha decidit  fer una assemblea oberta pel proper dimecres a la plaça Cerdà, per encarar el Consell de barri de dijous.

03/04/2014 Drets i Llibertats
Dia 10 d'abril, un sopar i una festa reivindicativa a la Sagrera a les 20h Dia 10 d'abril, un sopar i una festa reivindicativa a la Sagrera a les 20h

Ahir al vespre va tenir lloc la 17a protesta ciutadana contra la pujada de les tarifes als transport públic que convoca cada dimecres la plataforma Stop Pujades Transport.

Després de les concentracions a les estacions, els manifestants es van traslladar a la Sagrada Família on van tallar els carrers de Provença i de Sardenya.

Per la setmana vinent, la plataforma ha convocat un sopar i una festa reivindicativa a la Sagrera a les 20h, coincidint amb la nova reunió de l’ATM i la FAVB.

El barri de la la Marina decideix fer una assemblea oberta pel proper dimecres

Per la seva banda, el veïnat de la Marina continua le seves cobilitzacions per un transport públic digne pel barri. Centanars de manifestants van tallar de nou la Gran Via i van decidir fer una assemblea oberta pel proper dimecres a la plaça Cerdà, per encarar el Consell de barri de dijous.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid