Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Inaguració sota vigilància a l'Hospital de Sant Pau

Per portar a terme la inauguració del Recinte Modernista en l'antic hospital la policia autonòmica ha desplegat un blindatge de les personalitats i han impedit que els treballadors que protestaven contra les retallades s'hi acostessin

24/02/2014 Laboral

Agents dels Mossos d'Esquadra han desplegat un gran cordó per aïllar les protestes davant l'Hospital de Sant Pau, moments abans de la visita del president de la Generalitat de la CAC, Artur Mas, i de la ministra de Foment, Ana Pastor, l'alcalde Barcelona, Xavier Trias, l'arquebisbe cardenal Lluís Martínez Sistach i altres personalitats i representants polítics.

El  policies autonòmics també han impedit l’entrada del personal i dels pacients a l’hospital, segons han indicat alguns representants dels sindicats.

Una gran pancarta amb el lema "La gran estafa de Sant Pau" encapçalava la protesta. Els representants sindicals han denunciat que "en plenes retallades les administracions hagin gastat milions d'euros per fer negoci" en les instal·lacions de l'antic hospital, amb del suport econòmic i opac de la fundació privada de l'hospital.

S'hi han sentit crits i xiulets contra les personalitats que entraven a la inaguració de l'espai Modernista reformat. La comitiva oficial que es dirigia a la "inaguració" ha acudit fins al pavelló de l'administració del recinte, per reinaugurar les obres de restauració després de quatre anys d'obres.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid