Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
repressió laboral
TMB sanciona a 8 conductors per protestar contra les agressions que pateix la plantilla

Dilluns 24 de febrer de 6:30h a 10:30h està convocada legalment una aturada als autobusos de TMB

21/02/2014 Laboral
Vaga d'autobusos de TMB Vaga d'autobusos de TMB

La Direcció de TMB ha sancionat amb un dia sense feina i sense sou 7 conductors i una conductora per haver participat en una mobilització contra l'agressió que va patir un treballador el passat 22 de gener. Quatre dels sancionats pertànyen al sindicat ACTUB, 2 a Bescanvi Sindical i 2 a la COS.

El passat 27 de gener, els conductors van aturar un bus de la línia 64 com mostra de rebuig a l'agressió que va patir un company de feina. Amb aquesta acció, anunciaven que cada cop que hi hagués una agressió es mobilitzarien per denunciar a la direcció de TMB.

Segons la COS, amb aquesta manera d’actuar "la direcció intentar tocar l’economia dels sancionats (costa més denunciar la sanció -uns 375€- que no la sanció en si mateixa) i envia un missatge per a tothom que no vol que la plantilla d’autobusos protesti ni quan agredeixen als seus companys"

El sindicat recorda que TMB primer va acomiadar a Bonilla per defensar-se d’una agressió i "ara sanciona a conductors per protestar contra les agressions i la manca de solucions de la Direcció". També remarca que dilluns 24 de febrer de 6:30h a 10:30h està convocada legalment una aturada als autobusos de TMB.

Valora
Rànquings
  1. Dos "anti-wokes" de Reus "fan memòria" del seu pas per un casal de l'esquerra independentista
  2. Manifest llegit a Plama al final de la manifestació sota el lema "Mallorca no es ven"
  3. Manifestació a Palma contra la massificació turística
  4. Un motor de reacció català
  5. «Ara en manca una altra per a en Josep Pàmies...»
  6. Comença el judici a les 7 feministes encausades per la vaga del 8M del 2018
  7. Més de 170 organitzacions ciutadanes de tot l’estat espanyol presenten un manifest per denunciar la creixent militarització a la UE i la instauració d’un discurs bel·licista.
  8. La CUP comença una ronda amb moviments socials per analitzar conjuntament la situació del país i compartir propostes i reptes
  9. Manifestació a Sant Just Desvern contra el Pla de la Bonaigua
  10. Comença l'evacuació de turistes a Nova Caledònia mentre els independentistes protesten
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid