Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Els treballadors aturaran els nous 'Telenotícies' de TV3

Els nous Telenotícies no es podran estrenar els dies 16 i 17 de gener. Els treballadors prenen la mesura de les vagues puntuals contra l'anunci de les retallades

 

09/01/2014 Comunicació

Els nous Telenotícies anunciats de TV3 no podran començar com estava previst. El comitè d'empresa de la televisió pública ha convocat una aturada parcial de 30 minuts el dia 16 a les 21h, quan s'encetaven els Telenotícies del vespre amb el nou format.

Una altra aturada marcarà aquesta vaga a TV3 el 17 a les 14.15h, una aturada que afectarà la primera edició de la nova etapa del Telenotícies comarques i el Telenotícies migdia.

Les convocatòries d'aturades han estat comunicades al departament d'Empresa i Ocupació, segons fonts del comitè d'empresa.

Aquestes aturades són la resposta als mals resultats de la reunió de comissions negociadores del conveni tant de Televisió de Catalunya com de Catalunya Ràdio i l'anunci de la direcció de la Televisió de Catalunuya de dràstiques retallades.

Ahir es va realitzar una reunió amb un alt responsable de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, que va traslladar als representants sindicals la idea de "la necessitat de negociar una rebaixa salarial per eixugar el dèficit del 2013."

El comitè ha assegurat que els treballadors de TV3 "no negociaran cap rebaixa de sou base ni d'antiguitat."

Aquest anunci de retallades i la resposta dels treballadores tenen com a antecedent l'anunci el passat octubre per part de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que els salaris dels treballadors de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio s'equiparin amb "els del personal sanitari del sistema públic hospitalari de Catalunya."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid