Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans públics
Treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio ocupen la seu de PricewaterhouseCoopers

Empresa responsable de l'informa pel plantejar l'ERO

25/07/2013 Comunicació

Uns 400 treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio han ocupat aquest la seu PricewaterhouseCoopers (PWC), empresa auditora que va elaborar l'informe per presentar l'ERO. Durant l'ocupació, s'ha demanat la dimissió del president de la Corporació, Brauli Duart, i dels directors de TV3, Eugeni Sallent, i Catalunya Ràdio, Fèlix Riera.

Prèviament, els treballadors de TV3 han fet una aturada de dues hores aquest dijous al matí, entre les 10.30 i les 12.30, que ha tingut afectacions principalment al canal 3/24, l'únic que emet programació en directe en aquesta franja. A més d'una concentració davant de l'emissora, on se celebrava una de les últimes reunions de la comissió negociadora de l'ERO.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid