Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicació
Agents de la policia escorcollen les instal·lacions de TV3 i requisen material informàtic

Segons ha informat avui El Triangle en la versió digital, agents dels Mossos d’Esquadra han accedit aquest dijous a les instal·lacions de Televisió de Catalunya, amb una ordre judicial, per emportar-se diversos ordinadors. També han detingut un treballador d'aquest mitjà públic a Castelldefels

10/10/2013 Res-pública

En l'operatiu ordenat per un jutjat de Barcelona s’ha detingut un treballador de TV3, en aquest cas en el seu domicili. Policies vestits de paisà s’han emportat sis ordinadors i material informàtic de les instal·lacions de TV3.

L’actuació policial està relacionada amb una denúncia de la CCMA i la publicació d’un llistat de sous dels treballadors de l’empresa a l’agost del 2012, segons han explicat les mateixes fonts i ha confirmat la policia.

Ahir dimecres es va escorcollar el domicili d'un treballador de TV3 a Castelldefels, a qui li imputen un "delicte de descobriment i revelació de secrets empresarials." Aquesta persones, segons la mateixa font, hauria accedit suposadament als correus electrònics de diversos alts càrrecs de TV3 per filtrar la documentació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid