Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#0Responsables
Més de 100.000 signatures per a una nova investigació de l'accident de Metro
09/05/2013 Drets i Llibertats
La concentració del 3-4-2013 i a sota, la concentració 3-5-2013 La concentració del 3-4-2013 i a sota, la concentració 3-5-2013

L''Associació de Víctimes del Metro de València (AVM3J) ha aconseguit reunir més de 100.000 signatures per reclamar reobrir la comissió d'investigació a Les Corts Valencianes que depure possibles responsabilitats polítiques.

A través de la plataforma Change.org els signants reclamen una nova investigació "amb garanties", "sense vetos, sense presses i sense lligams" dels compareixents.

La petició adjunta una carta adreçada al president valencià, Alberto Fabra, en què es reclama que atenga les peticions i escolte les nombroses irregularitats que l'associació denuncia, accedint així a reobrir "una investigació objectiva i veraç". 43 persones varen morir i altres 47 varen resultar ferides.

L'accident més greu que s'ha produït a Europa

El 3 de juliol de 2006 es va produir l'accident de la Línia 1 de MetroValencia, en el qual van morir 43 persones i van resultar ferides altres 47, el sinistre d'aquestes característiques més greu que s'ha produït a Europa.

Des de llavors, tots els dies 3 de cada mes es concentren per exigir una recerca de l'accident "real i sense vetos ni adreçaments" i que s'assumeixin "la responsabilitats per la mala gestió de MetroValencia" i per la "estratègia de silenci imposada després de l'accident".

A la darrera concentració a la plaça de la Verge, l'AVM3J va rebre l'escalfor humana de més cinc mil persones. L'emissió del programa de "Salvados" de Jordi Évole segur que va tenir alguna cosa a veure.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid