Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Esquerra Independentista
Tercera jornada del Rebrot'13, dedicada al moviment juvenil

Un dels actes més significatius d'avui serà la xerrada sobre moviment juvenil, en què intervindran Albert Martínez, Mireia Foradada, David Carmona, i representants de Marxa Jove en Defensa del Territori, Casal Popular de Joves de Lleida, Coordinadora Jove de la Creu Alta, Reviscola i Coordinadora de Casals de Joves Autogestionats de Catalunya

06/07/2013 Cultura

Després d’un divendres de Rebrot ben farcit d’activitats arreu de Sant Celoni, de les quals cal destacar la xerrada “Trobada de lluites”, cal preparar-se per un dissabte també ple d’actes.

De 10 a 12 la Rectoria Vella acollirà les Olimpíades Populars (on col·laboren les Xiquets d’EI i la colla bastonera Cop a Cop) i un taller d’autodefensa.

A dos quarts de dotze i a la sala petita de l’Ateneu, es podrà viure una altra de les sessions formatives del Rebrot amb la xerrada sobre moviment juvenil, en què intervindran Albert Martínez, Mireia Foradada, David Carmona, i representants de Marxa Jove en Defensa del Territori, Casal Popular de Joves de Lleida, Coordinadora Jove de la Creu Alta, Reviscola i Coordinadora de Casals de Joves Autogestionats de Catalunya.

En acabat, a dos quarts de tres, es podrà dinar a la Rectoria Vella (8€), on també es podrà veure l’obra Monòlegs de la vagina i, més tard, un combat de corrandes i una gimcana guarra. Paral·lelament a aquestes activitats, a les sis començarà la presentació del llibret Joves i mercat laboral.

A les set de la tarda una cercavila recorrerà els carrers del poble per donar pas a un acte polític a la sala gran de l’Ateneu. I a Can Sans, com és habitual, es podrà sopar i agafar forces per als concerts d’Obrint Pas, KOP, At Versaris, Eixut i La Carrau, que s’allargaran fins les 5 de la matinada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid