Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Esquerra Independentista
Primera jornada del Rebrot 2013

Els grups locals seran els protagonistes la primera nit de la trobada

04/07/2013 Cultura

El Rebrot 2013, l’aplec de joves de l’Esquerra Independentista dels Països Catalans, s'inaugura aquesta nit a la Rectoria Vella de Sant Celoni i durarà fins diumenge.

Arran i La Clau, una associació cultural que aplega diferents entitats del Baix Montseny, han preparat una nit de dijous dedicada especialment als grups locals: després del sopar popular (7€), que començarà a quarts de nou, i de l’acte de presentació, es podrà gaudir dels concerts dels Raska, els Zènit i els Nini.

Tot i que els dies més forts del Rebrot seran divendres i dissabte, avui començarà a prendre força aquest “espai d’intercanvi d’idees i experiències per avançar juntes en la construcció d’uns Països Catalans independents, socialistes i feministes”. La nit de dijous serà, doncs, un preludi de tot el que hi ha preparat: xerrades, fires, mostres de cultura popular, concerts, etc.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid