Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Esquerra Independentista
“Trobada de lluites”, un dels actes més destacats de la segona jornada del Rebrot

Membres de la COS, la CUP-AE, el SEPC, l’USTEC, etc., parlaran de les diverses lluites i revindicacions que han tingut rellevància els darrers temps als Països Catalans

04/07/2013 Cultura

Avui divendres comença la segona jornada del Rebrot 2013. Després d’una nit dedicada als grups locals, toca agafar forces per a tota la rastellera d’actes que ens han preparat els joves d’Arran.

Havent esmorzat bé a la Rectoria Vella, es podrà passejar per la fira d’entitats que hi haurà tot el dia a la Plaça de la Vila. A les onze, en aquest mateix espai, s’hi durà a terme una mostra de cultura popular; i una mica més tard, a dos quarts de dotze, es pintarà un mural a la carretera de Campins.

A les dotze Manuel Delgado farà la xerrada “Processos urbanístics” també a la Plaça de la Vila, i tot seguit es podrà escoltar el col·loqui “Som Països Catalans”. A continuació es podrà matar el cuc de la gana amb una paella popular (7€) i, havent dinat, Cesk Freixas i Roc Casagran recitaran versos reivindicatius al cor del poble. Després, a les quatre de la tarda, a la Rectoria Vella s’oferirà un taller de masculinitat.

A les cinc, però, començarà un dels actes més destacats del Rebrot d’enguany: la xerrada “Trobada de lluites”. Està previst que la sala gran de l’Ateneu s’ompli de gom a gom per escoltar aquesta “posada en comú de lluites i revindicacions en àmbits diversos que han tingut rellevància els darrers temps als Països Catalans”. Hi prendran la paraula Josep Garganté (COS), Ramon Font (USTEC, que substituirà Rosa Canyadell), David Fernàndez i Isabel Vallet (CUP-AE), Maria Corrales (SEPC) i Teresa Forcades.

A continuació, el sopar popular a Can Sans i la Cercavila del Solstici faran de preludi a una gran nit de concert. Els grups que omplen el cartell de la segona nit de Rebrot són Ebri Knight, El Veïnat, Orxata Sound System, Arrap, Xarxa, Retret, Actitud i Odi Proletari; i posaran fi a una segona jornada dedicada a les lluites.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid