Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Esquerra Independentista
Comença el Rebrot 2013

Més enllà d'un festival musical, l'aplec de joves dels Països Catalans és un punt de trobada on la lluita i l’intercanvi d’idees i experiències hi té un paper protagonista

28/01/2014 Política

Aquesta tarda-nit es donarà el tret del sortida de la 12a edició del Rebrot, l'aplec de joves dels Països Catalans. Des d'avui fins diumenge, Sant Celoni (Baix Montseny) esdevindrà el punt de trobada del jovent independentista d’arreu del país. "Un espai de lluita i intercanvi d’idees i experiències per avançar juntes en la construcció d’uns Països Catalans independents, socialistes i feministes", apunta ARRAN, que organitza per primer cop l'aplec. (veure el programa)

A banda dels concerts de divendres i dissabte, que comptaran amb la presència d'algunes de les principals bandes de l'escena musical dels Països Catalans, també s'hi celebraran xerrades, tallers, àpats populars, exposicions, entre moltes altres coses.

Pel que es fa a les actuacions musicals, es comptarà amb els grups Obrint Pas, At Versaris, KOP, Orxata, La Carrau i Ebri Knight. A més de tots aquests artistes, l’escenari del Rebrot també tindrà l’honor d’acollir la ronda final de l’Esclat, el concurs de grups joves dels Països Catalans, en què s’enfrontaran les quatre bandes escollides a les rondes prèvies que han tingut lloc en diversos punts del territori durant el mes de maig.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid