Esquerra Independentista
“Trobada de lluites”, un dels actes més destacats de la segona jornada del Rebrot

Membres de la COS, la CUP-AE, el SEPC, l’USTEC, etc., parlaran de les diverses lluites i revindicacions que han tingut rellevància els darrers temps als Països Catalans

04/07/2013 Cultura

Avui divendres comença la segona jornada del Rebrot 2013. Després d’una nit dedicada als grups locals, toca agafar forces per a tota la rastellera d’actes que ens han preparat els joves d’Arran.

Havent esmorzat bé a la Rectoria Vella, es podrà passejar per la fira d’entitats que hi haurà tot el dia a la Plaça de la Vila. A les onze, en aquest mateix espai, s’hi durà a terme una mostra de cultura popular; i una mica més tard, a dos quarts de dotze, es pintarà un mural a la carretera de Campins.

A les dotze Manuel Delgado farà la xerrada “Processos urbanístics” també a la Plaça de la Vila, i tot seguit es podrà escoltar el col·loqui “Som Països Catalans”. A continuació es podrà matar el cuc de la gana amb una paella popular (7€) i, havent dinat, Cesk Freixas i Roc Casagran recitaran versos reivindicatius al cor del poble. Després, a les quatre de la tarda, a la Rectoria Vella s’oferirà un taller de masculinitat.

A les cinc, però, començarà un dels actes més destacats del Rebrot d’enguany: la xerrada “Trobada de lluites”. Està previst que la sala gran de l’Ateneu s’ompli de gom a gom per escoltar aquesta “posada en comú de lluites i revindicacions en àmbits diversos que han tingut rellevància els darrers temps als Països Catalans”. Hi prendran la paraula Josep Garganté (COS), Ramon Font (USTEC, que substituirà Rosa Canyadell), David Fernàndez i Isabel Vallet (CUP-AE), Maria Corrales (SEPC) i Teresa Forcades.

A continuació, el sopar popular a Can Sans i la Cercavila del Solstici faran de preludi a una gran nit de concert. Els grups que omplen el cartell de la segona nit de Rebrot són Ebri Knight, El Veïnat, Orxata Sound System, Arrap, Xarxa, Retret, Actitud i Odi Proletari; i posaran fi a una segona jornada dedicada a les lluites.