Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vilassar de Mar
L'alcalde convergent apuja el sous als regidors i genera la polèmica entre veïns i a la xarxa

Convergència i Unió (CiU), que governa amb majoria absoluta a Vilassar de Mar, ha aprovat aquest dijous un augment de sous dels regidors davant la mirada impotent dels partits de l'oposició i d'un centenar de persones que havien assistit al ple. La notícia ha esdevingut un ‘Trending topic‘ destacat d’avui al twitter.

02/12/2011 Política
El govern de CiU a Vilassar de Mar ha pujat un 17% el sou dels regidors en l'últim ple municipal d'aquest dijous. En concret, la mesura que s'ha aprovat és un increment d'entre el 10% i el 30% per als membres del govern municipal, del qual se n'extreu aquest augment mitjà. La votació també ha inclòs un increment de les retribucions del 25% per a l'oposició, però tant el PSC, com PP, ICV-EUiA, CUP i ERC ho han rebutjat i s’han unit en contra d’aquesta mesura en l’actual context econòmic anunciant un manifest conjunt oposant-se a aquesta pujada de sous dels polítics.

El govern municipal de Vilassar de Mar, que governa amb majoria absoluta, ha defensat la mesura perquè l'alcalde, Joaquim Ferrer, passa a cobrar el sou de la Diputació de Barcelona i, per tant, allibera part del pressupost.

L'oposició ha insistit que en el context de crisi i de retallades socials aquests sous, en valor de 70.000 euros, poden anar destinats a molts altres llocs".

En aquesta línia, també es manifestava el centenar i llarg de veïns que han omplert la sala de plens de l'Ajuntament, que havien estat convocades per algunes organitzacions amb representació municipal, en elles la CUP de Vilassar de Mar.

En el darrers dies, la formavió independentista havia difós la convocatòria del ple arreu del poble amb cartells, on s'indicava que no s'entenia que un municipi que compta amb més d'un miler d'aturats i amb un Ajuntament endeutats es podia permetre el luxe de repartir els diners públics d'aquella manera.

Fonts veïnals indiquen que la majoria de cartells d'aquesta formació havien estat arrancats per la brigada municipal per això, el regidor de la CUP, Luard Silvestre, va penjar un davant la seva  cadira durant el ple "Si no es poden veure a les cartelleres del meu poble, com a mínim que es vegin aquí", va ironitzar el regidor.

Per altra banda, la notícia de la pujada de sous dels regidors ha creat tan interès al Twitter que Vilassar de Mar ha esdevingut un ‘Trending topic‘ destacat d’avui.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid