Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gent de Gramenet demana la reducció dels sous dels polítics i dels càrrecs de confiança

Tal com es vam comprometre en el  programa electoral, Gent de Gramenet treballarà per acabar amb els privilegis de la classe política a la nostra ciutat.

Consideren que a banda de despeses innecessàries associades al desenvolupament del càrrec, els sous que reben els polítics municipals estan molt per sobre de la mitjana de les persones treballadores i que la seva reducció és imprescindible en qualsevol context però encara més en l'actual situació de crisi econòmica. Gent de Gramenet ha editat una full informatiu on fa públics els salaris dels càrrecs electes així com dels càrrecs de confiança de l'Ajuntament de la nostra ciutat.

 

16/09/2011 01:26 Política
Aquest salari no inclou la despesa en Seguretat Social que corre a càrrec de l'Ajutament que se situa al voltant del 30%. El full informatiu també inclou la retribució per mitja dedicació assignada a un dels regidors de Gent de Gramenet. Aquest salari anirà íntegre a  despeses de l'organització així com a projectes d'entitats de la ciutat.Al llarg dels propers dies aniran fent públiques diverses informacions relatives a la despesa que suposa per a la ciutadania la classe política de la nostra ciutat.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid