Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament de Sant Celoni rebutja reduir els sous de l'equip de govern

La CUP va presentar en el ple municipal de l'Ajuntament de Sant Celoni una esmena que proposava reduir el sou de l'alcalde a una quantitat no superior als 42.000 euros l'any, és a dir 14 pagues anuals de 2.200 euros nets. 

CiU, PSC-PSOE i ICV van votar en contra de la proposta de la CUP i a favor de la proposta de l'equip de govern, que vol mantenir la mateixa despesa. Mentre que l'alcalde i els regidors de CiU destinaven 121.933 euros anuals als seus sous, l'actual govern del PSC-PSOE hi destinarà 120.000 euros anuals. Mentre que l'anterior alcalde, Francesc Deulofeu, cobrava 49.506 euros anuals, l'actual alcalde, Joan Castaño, en cobrarà 48.000.

15/07/2011 16:40 Política
La CUP defensa que l'alcalde i els regidors siguin retribuïts "però sempre d'acord amb els sous i els convenis de la majoria dels i les treballadores d'aquest país". "Rebre sous astronòmics provoca que no hi hagi rotació de càrrecs, que ser polític sigui un privilegi, cosa que explica que hi hagi persones que faci més de 10, 15 o 20 anys que visquin de la política", sosté.

En aquest sentit, va proposar l'esmena que proposava reduir el sou de l'alcalde i la dels regidors de 12.000 euros anuals a 6.000, fet que un cop aplicades les retencions corresponents equivaldria a 400 euros mensuals, una quantitat que complementa el sou que ja reben en el seu lloc de treball.

CiU, PSC-PSOE i ICV van votar en contra de la proposta de la CUP i a favor de la proposta de l'equip de govern, amb la qual cosa mantenien la mateixa despesa en sous de l'alcalde i els regidors que ja existia a l'ajuntament. Segons la CUP, aquesta postura demostra que tant CiU com el PSC-PSOE i ICV "no han sabut entendre el moment en què vivim, immersos en una gran crisi socioeconòmica i amb un creixent distanciament clar entre la política i els ciutadans".


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid