Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació a Palma contra la pujada dels sous del nou govern

El moviment 25-M de Palma convoca una manifestació diumenge vinent a les 18h a la Plaça d’Espanya de Palma contra  la pujada dels sous del nou govern

El 15 de juny Bauzá fou investit president del govern balear amb l’austeritat per bandera, dies més tard ell i els seus “col·laboradors” se’n van vacances no sense abans pujar-se el sou, segons remarquen en convocats. El gabinet de Bauzá tindrà un increment salarial mitjà del 10,7% que, en el cas dels secretaris i secretàries, arribarà al 20%.

08/07/2011 12:47 Drets i Llibertats
Així, el cap del gabinet de premsa, que cobrava 46.283 euros, passa a cobrar-ne 50.023, la qual cosa suposa 3739 euros més, dels tres assessors tècnics, que cobraven també 46.283 euros, un d’ells passa a ser cap de l’oficina de coordinació del gabinet, el que suposa passar a guanyar 52.764 euros anuales, 6.480 euros més que fins ara, mentre, l’altre passa a denominar-se cap de la Secretaria de Presidència, el que implica cobrar 50.023 euros. D”altra banda els dos secretaris, que tenien una retribució de 29.070 euros anuals, ara cobraran 35.164 euros, és a dir, 6094 euros més que fins ara.
 
El Moviment 25-M veu així una contradicció i una doble moral. "D’una banda, es duen a terme retallades en diversos sectors d’activitat econòmica i social, per exemple l’administració, on cada vegada hi ha major càrrega de feina per a un menor nombre de funcionaris i treballadors, els quals no veuen retribuït el seu treball amb una pujada de sou, sinó que pateixen baixades salarials i retallades socials. Retallades socials que afecten tota la població: retallades en ensenyament, eliminació d’ajudes socials, inici d’una privatització per etapes de la sanitat pública, etc … I què fan aquests senyors? decideixen unilateralment pujar-se el sou a sí mateixos"
 
Per això, l'assemblea d'Indignats exigeix la immediata rectificació de Bauzá, l’anul·lació de la pujada de sous i "que els salaris dels nostres polítics que paguem amb la nostra feina siguin decidits pels ciutadans, ja sigui mitjançant referèndum o amb pressupostos participatius" puntualitza.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid