Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Apologia del feixisme
Nou cas d'apologia impune del feixisme: projecten imatges de Franco i Himmler en un castell de Toledo

Es van projectar les imatges del dictador espanyol Francisco Franco i el comandant nazi Heinrich Himmler per cloure es IX Jornades visigodes de Guadamur

16/05/2016 Internacional

Aquest cap de setmana s'ha tornat a viure un nou episodi d'apologia del nazisme amb cobertura governativa i, ara per ara, amb impunitat.

El fet s'ha esdevingut a Toledo, a les IX Jornades visigodes de Guadamur, unes activitats que es van cloure amb la projecció amb d'una imatge que fa poques hores ha generat molta polèmica, especialment a les xarxes socials.

Com a final de festa es van projectar sobre la façana de castell de la localitat dues imatges que constitueixen una apologia del feixisme i del genocidi: la del dictador espanyol Francisco Franco i el comandant nazi Heinrich Himmler, i enq uè tots dos apareixien amb uniforme militar.

El fet ha estat denunciat per Izquierda Unida de Castella-la Manxa, que se n'ha fet ressò d'aquest publicant una imatge de l'acte en el seu perfil de Twitter. IU afirma que "es tracta d'apologia del feixisme" i han manifestat el seu "absolut menyspreu" per aquest fet i han demanat explicacions per aquest fet a l'alcaldessa de la localitat pel PP, Sagrario Gutierrez. El nucli local d'IU també ha expressat que esperen que la Fiscalia de l'Estat prengui cartes en l'assumpte i actuï davant d'aquestes actuacions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid