Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència feixista
Denuncien la impunitat del feixisme en l'agressió dels menors a la Safor
19/05/2014 Drets i Llibertats

Organitzacions de l'Esquerra independentista de la Safor (COS, SEPC, ARRAN i Endavant) han denunciat la policia nacional espanyola per haver protegit el grup de feixistes que van agredir a menors en les Trobada d'Escoles en Valencià a Borredrà aquest cap de setmana.

Considerem que la responsabilitat d'agressions com aquesta, resideix, a banda de en qui les executen, també, en aquelles institucions que les permeten i emparen, especialment la delegació del govern espanyol i policia nacional espanyola. Mentre, un dels principals responsables polítics del balafiament, la corrupció, l'atur i l'explotació laboral al País Valencià, Alberto Fabra (PP), feia un míting a Gandia, uns carrers més enllà, els seus "tontos útils", protegits i emparats per la seua policia colonial, agredien menors i tractaven de boicotejar la festa d'aquells qui, diàriament, treballen per una educació de qualitat i en valencià per a totes.

Malgrat tot, han manifestat que "ens hem de sentir orgullosos i orgulloses de la multitudinària assistència a la trobada així com d'aquells i aquelles exalumnes i alumnes que educats/des per mares, pares i professors i professores, com les que hui han acudit als carrers de Benirredrà, han plantat cara al feixisme, sense retrocedir un metre".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid