Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
Feixisme a la Casa Galega de l’Hospitalet

Una fotografia mostra diverses persones fent la salutació feixista dins la Casa Galega de l’Hospitalet

04/11/2014 Política
Fa unes setmanes que circula per internet una fotografia on 5 persones fan una salutació “a la romana” dins de la Casa Galega de l’Hospitalet. De moment només s’han pogut identificar parcialment les dues persones que surten aguantant la bandera de la Falange. La persona que està aguantant la bandera pel cantó dret de la fotografia (el senyor calb amb camisa blanca) és el cambrer de la Casa Galega. L’altra persona que subjecta la bandera (al cantó esquerre de la fotografia, l’home amb perilla i un tatuatge a l’avantbraç) és un ultradretà que era conegut a facebook com a "Lillo Boixos" que va ser ferit en una baralla que es va produir a Sants el 12 d’octubre de 2013 (on va rebre deu punts de sutura al cap). Actualment la pàgina de facebook que ocupava "Lillo Boixos" està a nom d'un tal Alberto Fernández Martínez tot i que l'adreça web és  https://www.facebook.com/carlos.k.vargasgarcia.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid