Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la Ruptura
L'ANC Catalunya Nord felicita el nou govern independentista per complir el mandat del 27S

Lamenta que el FN intenti bloquejar la voluntat d'un poble que vol reapropiar-se el seu destí amb l'amenaça d'expulsar-lo de la UE.

17/01/2016 Política

La territorial nord-catalana de l’ANC (Catalunya Nord per la independència) ha felicitat el nou President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont així com el conjunt del govern català. "Un President i un nou govern fruits de 3 mesos de negociacions entre « Junts pel Sí » i la « CUP-CC »" assenya el comunicat de l'ANC Catalunya Nord.

La Catalunya autònoma, diu la nora "se dota així d'un govern independentista que té el deure de complir amb la voluntat que el poble de Catalunya va expressar a les urnes el 27 de setembre : crear la República Catalana".

Tot i així, en la nota de premsa, l'entitat lamenta l’actitud del cap de l’oposició de Perpinyà, i més precisament el vice-president del Fron Nacional, Louis Alliot, que ‘"ntenti bloquejar la voluntat d’un poble que vol reapropiar-se el seu destí i crear un model de societat més just, integrador i respectuós, amb l’amenaça d’expulsar-lo de la UE". 

Per la qual cosa, l'entitat contesta tot dient que "Ni els centralistes espanyols, ni els jacobins francesos no podran res davant d’un poble unit, alegre i combatiu". 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid