Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
L'ASM valora positivament l'acord assolit a Catalunya en el procés cap a la independència

Per a l'entitat, l'acord «ens encoratja  per continuar fent feina amb la il·lusió d'emprendre el mateix camí».

10/01/2016 Política
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha valora positivament i amb molta alegria l'acord al qual han arribat Junts pel Sí i la CUP i que significa una passa de gegant en el procés cap a la independència.

Per a l'ASM, tot i les grans dificultats que han marcat aquestes negociacions,«des de l'Assemblea sempre s'ha considerat que el procés no tenia aturall i reconeixem que els acords han estat possibles, com no podia ser d'altra manera, gràcies a la societat civil».

Remarca el comunicat que «també reconeixem i agraïm els sacrificis que han hagut de fer tots els partits independentistes. Volem remarcar que aquests sacrificis serviran per assolir l'objectiu comú i el procés en sortirà més reforçat que mai».

A la nota es dóna «gràcies als partits per haver fet la passa definitiva i gràcies a l'ANC, Òmnium Cultural i l'AMI per haver lluitat fins el darrer moment i per haver donat l'empenta necessària per assolir l'acord que permetrà dur a terme el mandat derivat de les urnes»

Així mateix remarca que aquest acord «ens encoratja per continuar fent feina amb la il·lusió d'emprendre el mateix camí».

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid