Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La PDaD del País Valencià felicita el poble català i el seu nou Govern
Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià

Des de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià valorem positivament i amb molta alegria l'acord al qual han arribat Junts pel Sí i la CUP i que significa una passa de gegant en el procés cap a la independència de Catalunya.

Per a la PDaD del PV, tot i les enormes dificultats que han marcat aquestes negociacions, que van esgotar el temps fins a l’últim minut fent patir a molta gent que volíem que s'haguera acordat molt abans tot i que des de la Plataforma pel Dret a Decidir del PV sempre s'ha considerat que el procés no es podia frenar i reconeixem que els acords han estat possibles, com no podia ser d'altra manera, gràcies a la pressió i mobilització de la societat civil.

També reconeixem i agraïm els sacrificis i la generositat que han hagut de fer tots els partits independentistes. Volem remarcar que aquests sacrificis i generositat serviran per assolir l'objectiu comú i el procés en sortirà més reforçat que mai, amb més maduresa perquè sabem molt bé que l'exercici del dret a decidir, a Catalunya, a les Illes i al País Valencià té davant a enemics molt importants per a bloquejar el procés i mantenir la dependència, la subordinació i l'espoliació de Catalunya i els països de parla catalana d'un estat supremacista que ens considera de la seua propietat per continuar oprimint-nos

Hem de donar les gràcies a l'ANC, Òmnium Cultural, l'AMI i Súmate, per haver lluitat fins el darrer moment i per haver donat l'empenta necessària per assolir l'acord que permetrà dur a terme el mandat derivat de les urnes i aconseguir crear unes estructures d'estat pròpies per aconseguir una societat catalana més justa socialment, capaç d'autogovernar-se i molt més igualitària per a construir el futur amb les pròpies mans.

Aquest acord ens encoratja per continuar fent feina des de la societat civil del País Valencià (i de la resta dels Països Catalans) amb la il·lusió d'emprendre el mateix camí que ens porte a la llibertat.

Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid