Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Roda de premsa pels 27 imputats per la UAB

El Grup de Suport als 27 imputats de la UAB denunciarà de nou la persecució que el rectorat de la UAB està duent a terme per la via d’una denúncia penal en contra 25 estudiants

18/11/2015 Drets i Llibertats

Demà 19 de novembre a les 11:00 al Teatre de la Plaça Cívica de la UAB (Cerdanyola del Vallès) es realitzarà una Roda de Premsa, amb diverses persones participants vinculades a la UAB (alcaldes, professors, diputats, periodistes) per donar suportals 25 estudiants, treballadors i professorats imputats per les protestes.

Segons els organitzadors, el "Grup de Suport als 27 imputats" de la UAB, amb el suport de la secció sindical de CGT, denunciarà de nou la persecució que el rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona està duent a terme per la via d’una denúncia penal en contra 25 estudiants, un treballador d’administració i serveis i un professor i exposar l’inic de la campanya de solidaritat.

Cal destacar que entre els imputats s’hi troben dos delegats sindicals, un d’ells a més és l’actual secretari general de la CGT de Catalunya. També hi ha diversos regidors de Santa Coloma de Gramenet, Igualada i l’alcalde d’Argentona.

La persecució política promoguda per la UAB ha comportat, a més, seguiments i espionatge de diverses personalitats, com ara l’ex-diputat David Fernández, junt a editors, sindicalistes, etc, tal i com consta en el sumari judicial. Sobta, a més, que en una època de retallades de més del 25% del pressupost ordinari de la UAB l’advocat escollit per la Universitat per a emprendre l’acusació particular sigui en Cristóbal Martell, que és advocat entre d’altres de la família Pujol.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid