Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Els Mossos tenen permís per desallotjar els estudiants que ocupen el rectorat de la UAB

Per aquest migdia, la Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) ha convocat una concentració de suport a la tancada davant del rectorat.

17/05/2013 Educació
Finalitza la tancada del rectorat d'un mes d'ocupació Finalitza la tancada del rectorat d'un mes d'ocupació

Ahir a la tarda, els Mossos d'Esquadra van enviar uns intermediaris per tal de comunicar als estudiants que el Rector, Ferran Sancho havia donat el permís per desallotjar el Rectorat ocupat per la CAF en qualsevol moment a partir d’avui a les 00.00h.

Davant d'aquest ultimatum, els estudiants consideren que aquesta via no és la solució a una situació que ha de poder emmarcar-se en la voluntat d’entesa en una lluita en defensa de la universitat pública. A més a més, van manifestar als intermediaris que la seva condició per abandonar el Rectorat és poder assistir a la reunió que ha convocat el Rector pel dia 21 de maig amb els grups parlamentaris, per tal de tractar la situació. Els estudiants volen tenir l'oportunitat d'explicar quins han estat els motius que els han dut a mantenir el cicle de mobilitzacions.

L’equip de govern s’ha negat a la petició  i els estudiants han manifestat que mantindran la tancada al Rectorat fins que els facin fora. És per aquest motiu, que demanen a la comunitat social que avui doni suport als estudiants de la CAF assistint a la concentració de suport que tindrà lloc a les 12h davant del Rectorat.

Un mes tancats al rectorat

El passat 17 d’abril, els estudiants de la CAF de la UAB van iniciar un seguit de mobilitzacions ocupant el Rectorat de la universitat amb l’objectiu de que s’executin les mocions aprovades al Claustre. "L’escenari de la nul·la voluntat política del Rector, Ferran Sancho i de la Vicerectora d’estudiants, Silvia Carrasco, juntament amb l’equip de Govern a seure’s a negociar amb els estudiants ens ha portat a buscar noves mesures de pressió"., apunta la CAF.

Recordem que fa dos dies, els estudiants de la CAF van decidir  allargar indefinament el tancament, ja que consideraven "la vía institucional com a esgotada, no tan sols per la falta de voluntat de negociar, sinó també per la manca evident de democràcia que hi ha dins els òrgans de la UAB".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid