Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades a la Universitat
Els estudiants de la UAB aconsegueixen entaular negociacions amb l’Equip de Govern
03/05/2013 Educació
Finalitza la tancada del rectorat d'un mes d'ocupació Finalitza la tancada del rectorat d'un mes d'ocupació

L'Equip de Govern ha accedit a negociar i s’ha compromès a entaular un diàleg, després que la Coordinadora d’Assemblees de Facultat de la UAB (CAF) va tornar ahir a aturar l’activitat laboral del Rectorat i quinze dies ocupant l’edifici, acció emmarcada dins de la campanya: “Recuperem el que és nostre. Desobeïm el règim”.

Des de la CAF s'assenyala que la seva manca de voluntat política i de responsabilitat envers la comunitat educativa és una realitat i que els hi queda molt camí per fer però ahir el moviment estudiantil pot celebrar que mitjançant la lluita diària ha aconseguit el que feia temps que es proposava: una taula negociadora per executar la veu del passat Claustre de la UAB.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid