Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#EixSocial
L’ANC debat sobre el Benestar i la Justícia Social

Un acte a Torreforta (un barri perifèric del municipi de Tarragona)  aquest divendres tanca l’Eix d’aquesta setmana de la Campanya d’Estiu de l’Assemblea

13/08/2015 Política

La Campanya d’Estiu de l’Assemblea s’ha centrat aquesta setmana en un dels Eixos centrals del debat per a la futura República Catalana, el Benestar i la Justícia Social. A banda dels actes al territori i de les aportacions a través de les Xarxes Socials (#EixSocial), aquest divendres 14 d’agost es celebrarà a Torreforta (Tarragona) un acte de reflexió que servirà de cloenda a la setmana.

L’acte comptarà amb la presència de diversos referents de l’activisme social com el Pare Manel o Fatima Souki; també hi serà els president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i Jaume Marí, president de la Muntanyeta (Centre de paràlisi cerebral de Tarragona).

Abans de les seves intervencions però, els assistents a l’acte ajudaran a formar un punter humà com tots els que s’han anat fent al llarg d’aquestes setmanes, en representació dels diversos eixos que es trobaran el pròxim 11 de setembre a la Via Lliure de la Meridiana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid