Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MERIDIANAMENT
L’ANC a Barcelona recull propostes per a la futura República Catalana en un clima festiu

Els primers ‘packs’ de la Via Lliure s’han repartit avui a la Plaça Catalunya de Barcelona entre els assistents a la convocatòria

30/07/2015 Política

La ‘Via Lliure’ que s’obrirà a la Meridiana l’11 de setembre tindrà com a protagonista la societat civil i les ciutadanes i els ciutadans que volen construir un país més just, lliure i pròsper.

Aquesta imatge és la que ha transmès l’ANC que, en el marc de la seva Campanya d’Estiu i dels Eixos de debat que recorren el territori, ha aprofitat l’inici de les vendes del pack per a representar un espai de debat i de propostes per a la futura República.

Els 50 primers a presentar-se a la parada de l’Assemblea a la Plaça Catalunya han tingut l’oportunitat d’enganxar en un plafó gegant la seva proposta i, a canvi, han rebut un pack per a la Via Lliure de franc. Els packs i les samarretes es podran adquirir a partir d’ara la mateixa botiga virtual de l’ANC, a les Assemblees Territorials i als punts de venda habituals.

El coordinador de mobilitzacions Josep Sabaté hi ha estat present i ha aprofitat l’ocasió per a comentar el ritme d’inscripcions i deixar clar la Diada d'enguany “ha de ser una mobilització que asseguri el caràcter plebiscitari de les eleccions del 27S”. Sabaté ha demanat a la gent que no deixi d'inscriure's, “hem de ser conscients del moment històric i únic que estem vivint, construirem un país nou entre tots”, ha sentenciat. 

La paradeta de Plaça Catalunya s'ha quedat petita i, en poc més d'una hora, s'han esgotat les existències de packs.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid