Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27-S
Jordi Sànchez reclama “generositat” a tots els partits per encarar “el repte” del país

també va demanar que s’aprofiti tot aquest temps per explicar molt bé els beneficis d’una Catalunya independent. Per això, va garantir “respostes” per a tota la gent “a qui li preocupa la seva vida quotidiana”

08/08/2015 Política

El president de l’ANC, Jordi Sànchez, va reclamar “generositat a tots els partits per encarar el repte que tenim” en una xerrada, aquest divendres al vespre, a Rupit i Pruit (Osona). De cara a la campanya electoral per al 27-S, que començarà justament l’Onze de Setembre, va deixar clar que “l’Assemblea no demanarà el vot per a ningú en concret, sinó que demanarà el vot per la independència”.

Davant de 150 persones, i quan queden només 50 dies per a les eleccions i poc més d’un mes per a la Diada, va fer una crida a participar a la Via Lliure a la República Catalana a la Meridiana de Barcelona, que coincidirà amb el primer dia de campanya electoral. Per Sànchez, és “molt important” ser a la mobilització de l’11-S i obtenir una majoria independentista el 27 de setembre. Tractant-se d’unes eleccions plebiscitàries, i no d’una consulta en forma de referèndum, va defensar que cal “una majoria d’escons” a favor de la independència aquell dia.

El president de l’Assemblea també va demanar que s’aprofiti tot aquest temps per explicar molt bé els beneficis d’una Catalunya independent. Per això, va garantir “respostes” per a tota la gent “a qui li preocupa la seva vida quotidiana”. En aquest sentit, Sànchez entén que “hem de saber combatre el discurs de la por” i va alertar, a més, que les properes setmanes “ens hem de preparar per rebre més estopa de la que hem rebut fins ara”.

La xerrada, titulada ‘Moments decisius’, es va fer al Mas el Coll de Rupit i Pruit i va servir per tancar el quart cicle de xerrades per la independència al Collsacabra, que s’ha fet durant tres divendres. En acabat, hi va haver sopar per acabar de compartir reflexions amb Jordi Sànchez.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid