Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MERIDIANAMENT
L’ANC dedica la setmana a la Igualtat

El Vendrell acollirà dissabte 8 d’agost l’acte central d’aquest Eix, el sisè que presenta l’Assemblea, a falta d’1 mes per a la Diada

06/08/2015 Política

Una setmana més l’ANC presenta una agenda plena d’actes relacionats amb un dels Eixos que el pròxim 11 de setembre ompliran a la Meridiana: la Igualtat. El debat es podrà seguir també a través de les Xarxes Socials amb el hashtag #ViaIgualtat i tindrà el seu punt àlgid en l’acte del cap de setmana que es celebrarà al Vendrell.

A banda de l’acte central que tancarà la setmana de reflexió sobre la Igualtat, l’Assemblea vol destacar l’acció que es farà a Vic aquest dijous 6 d’agost (antiga plaça Gaudí – 19.00) en la qual es vol concentrar el màxim nombre de dones possibles per a reivindicar la igualtat de gènere.

Un altre dels actes a considerar és la sessió de cinema a la fresca que es farà a Ripoll el divendres 7 d’agost (plaça Sant Eudald – 22.00) en la què es projectarà la pel·lícula ‘Rastres de Sàndal’ dirigida per Maria Ripoll i protagonitzada per Nandita Das i Aina Clotet, que permetrà reflexionar sobre el valor de la igualtat.

A mesura que s’acosta la data de la Diada es van coneixent més detalls sobre la Via Lliure que desembocarà en el Parlament amb les propostes de tots els convocats per a construir la futura República Catalana; des de finals de la setmana passada ja es poden adquirir els packs oficials que inclouen la samarreta, un domàs, un punter i xapes.

L’Assemblea vol recordar que, malgrat les inscripcions avancen a bon ritme, és imprescindible que tothom qui vulgui assistir-hi s’inscrigui a la ‘Via Lliure’ per tal de facilitar les tasques logístiques. Per a inscriure’s és necessari accedir a la pàgina: http://via.assemblea.cat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid