Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Un govern de ruptura a Sabadell trenca amb "el bustisme"

El nou govern de la ciutat impulsarà un pla de xoc contra l’emergència social i fa una crida a la participació popular

13/06/2015 Política

La Crida per Sabadell juntament amb ERC i els vots a la investidura de Guanyem i Unitat pel Canvi fan possible la configuració d’un govern transformador. La prioritat del nou govern és implantar un pla de xoc contra l’emergència social, aturar tots els desnonaments, acabar amb la pobresa energètica i fer front a l’atur. En aquesta línia Maties Serracant, ha assenyalat que “començarem a treballar des de el minut zero per combatre les causes i les conseqüències de la crisi econòmica i social”.El nou govern també prioritzarà “fer net” amb una auditoria ciutadana que esclareixi la gestió dels anteriors governs del PSC.

Juli Fernàndez d’ERC i Maties Serracant de la Crida per Sabadell compartiran durant els propers 4 anys l’Alcaldia del Consistori. Així mateix han expressat que aquest nou govern “ha de garantir la transparència, el diàleg i la participació popular”. Situant al centre del debat i l’acció política les necessitats de la gent. Maties Serracant ha qualificat l’acord progràmatic de govern com un “acord ambiciós, de mesures contudents i de canvi profund en les polítiques públiques” i s’ha compromès a tenir la mà estesa amb la resta de forces polítiques.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid