Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La Crida per Sabadell debat sobre la formació d'un nou govern municipal

Segons els organitzdors més de 80 persones van participar al debat sobre el document amb els elements bàsics que defensarà a les trobades amb la resta de formacions polítiques

01/06/2015 Política

La Crida per Sabadell ha fet públics els continguts del debat intern dut a terme a la Mesa Oberta de divendres passat, en la qual es van fer una valoració de la campanya i els resultats electorals amb la participació e més de 80 persones.

Durant la trobada es va obrir el debat sobre el document que la Crida defensarà a les trobades amb la resta de formacions polítiques per formar govern. Així mateix, els resultats d’aquests contactes seran exposats en una propera Assemblea, el dissabte dia 6 de juny, on estan convocades totes les persones adherides a la Crida. En aquesta Assemblea on es determinaran els acords o desacords amb la resta de formacions.

Com a objectius de la candidatura s'estableix la idea d'avançar des del govern de la ciutat cap "a escenaris de ruptura amb les estructures del règim, la corrupció i la concepció de la política segrestada per les cúpules dels partits." I fer efectiu "un codi ètic que faci de l’Ajuntament una estructura al servei de la població i no al servei dels partits, els càrrecs polítics o determinats interessos econòmics privats."

La candidatura també destaca les principals línies programàtiques, que passen per "la participació i la transparència, la resposta a la situació d’emergència social i la municipalització dels serveis externalitzats", així com l'establiment d'un futur acord de governabilitat que "garanteixi el compliment dels acords, optimitzi l’estructura de govern i no la sobredimensioni i garanteix l’accés a la informació de l’oposició. Així mateix també s’estableixin mecanismes per a la cohesió del govern i la permeabilitat d’aquest respecte les entitats i la ciutadania."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid