Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La Crida escull el lema "Reconstruïm Sabadell. Governem-nos!"

Una seixantena de persones assisteixen a la primera trobada del comitè de campanya

22/04/2015 Política

La Crida per Sabadell ja ha encès motors i treballa sota el lema 'Reconstruïm Sabadell. Governem-nos!' per tal d'aconseguir un transformació a la ciutat en les pròximes eleccions del 24 de maig. Així es va decidir aquest dilluns en la primera trobada del comitè de campanya, integrat per una seixantena de persones. La portaveu i número 2 a la llista, Glòria Rubio, explica que “hi ha un nucli fort, provinent dels moviments socials, amb moltes ganes de treballar per aconseguir marcar un punt d'inflexió a Sabadell”. De fet, la candidatura vol enganxar 10.000 cartells i 3.000 plafons així com repartir 30.000 octavetes i 2.000 diaris. Tot plegat, sense contractar cap empresa, sinó que seran els propis membres del comitè i qui s'hi vulgui sumar els qui assumiran aquesta tasca.

Donacions i microcrèdits

La Crida no demanarà cap crèdit bancari. Les despeses econòmiques de la campanya es gestionaran amb les aportacions voluntàries dels qui vulguin donar suport al projecte. “No volem tenir cap dependència del poder econòmic, no creiem que la democràcia hagi de funcionar d'aquesta manera”, assenyala Rubio. Per aquest motiu, ha començat una campanya per a recaptar donacions i microcrèdits. La Crida ha facilitat, doncs, a través del web un número de compte de la Caixa d'Enginyers on qui ho desitgi pot fer la seva aportació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid