Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Presenten un “Acord conjunt de regeneració democràtica per Sabadell”
11/06/2015 Política

L’acord ha estat signat per la Crida per Sabadell, Unitat pel Canvi i ERC i insta a les diferents forces polítiques del nou consistori a garantir que el PSC no continuï governant Sabadell a partir del Ple d’Investidura de dissabte.

Aquest a matí a les 12 a la Plaça Sant Roc les tres formacions han presentat un document que pretén establir uns mínims criteris de regeneració democràtica que obrin una nova etapa política a l’Ajuntament de Sabadell.

Com ha manifestat Xavi Pellicer de la Crida per Sabadell “No permetrem que a partir de dissabte el PSC continuï governant aquesta ciutat i instem a totes les forces polítiques a que compleixin els seus compromisos electorals i facin possible el canvi”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid